Sztárok

Daganatot találtak Keresztes Ildikó agyában, egy pillanatig sem lehetett halogatni a műtétet

Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.

"Nem akartam róla beszélni, mert találgatásokra adott volna okot"

Nemrégiben daganatot találtak az 59 éves Keresztes Ildikó agyában: az énekesnő már átesett egy operáción, a színpadra viszont előreláthatólag csak ősszel tér vissza. "A fülemtől vágtak a hajam tövében a homlokom közepéig, mert találtak az agyamban egy daganatot. Novemberben derült ki, ám nem akartam róla beszélni, mert találgatásokra adott volna okot, és nekem elsősorban nyugalomra volt szükségem" - mesélte a Nők Lapjának az előadóművész, aki most azért tárta a nyilvánosság elé megrázó történetét, mert úgy gondolja, tisztelőinek tudniuk kell, miért vonul vissza néhány hónapra a hivatásától.

"Egy nap arra ébredtem, hogy rettenetesen szédülök, és hányinger gyötör. Először azt hittem, a front miatt van, vagy a kimerültség okozza, mert tavaly rengeteget dolgoztam. Ám mivel napokig nem múlt el, a barátnőm bevitt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára. Befektettek, összevissza vizsgáltak, közben a szédülés elmúlt – valószínűleg egy vírus okozta –, de nem találtak semmit. Viszont az utolsó pillanatban csináltak egy agyi CT-t, és felfedeztek egy háromcentis tumort a homlokom mögött" - elevenítette fel betegsége kezdeteit a híresség.
Kattints a további képekért!

Tompos Kátya két évvel ezelőtt intett búcsút a színházaknak és a koncerttermeknek: most derült csak ki, hogy ritka és súlyos daganatos betegség támadta meg a színésznő szervezetét. A kórt Magyarországon nem tudják megfelelően kezelni, Tompos Kátya tehát csak külföldön számíthat számottevő orvosi segítségre.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Fashion&Beauty
2024-ben óriási sztárparádé volt az Inspiráló Nők Estjén, ahol a Femcafe.hu ezúttal hatodik alkalommal díjazta a leginspirálóbb női teljesítményeket – a nagyszabású gála háziasszonya immáron második...
Sztárok
Az idei esztendőben is példaértékű személyiségek, népszerű közszereplők tűntek fel az Inspiráló Nők Estjén, ráadásul mindannyian kitettek magukért, megjelenésük mellett pedig nem lehet elmenni szó...
Sztárok
A Femcafe.hu nagyszabású díjátadó gáláján a csodaszép Lékai-Kiss Ramóna is részt vett, aki a jelölőbizottság egyik tagja volt idén.