Tovább fogsz élni, ha ezt az 5 ételt eszed: óvják a szív egészségét, és csökkentik a súlyos betegségek kialakulását

Ha te is olyan étrendre vágysz, amely szuper egészséges, és még a szívedet is védik, akkor mindenképp építsd be a mindennapjaidba ezt az öt, fantasztikus egészségügyi előnyökkel rendelkező élelmiszert.

Tovább fogsz élni, ha rendszeresen fogyasztasz belőlük

A hosszú, egészséges és boldog élet sok ember vágya, ehhez azonban tenni is kell: a rendszeres mozgás, valamint a vitaminokban, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag ételek elengedhetetlen részét képezik annak, hogy ez megvalósuljon, ahogyan az is, hogy nem terheljük szervezetünket a különböző káros szenvedélyekkel, mint amilyen az alkohol, a cigaretta vagy éppen a kábítószerek. Szívünk védelme pedig mindennél fontosabb, márpedig a megfelelő táplálkozással sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük az olyan betegségek kialakulását, mint a szívkoszorúér-betegség, valamint a cukorbetegség – ha ezeket sikerül megelőznünk, akkor a hosszabb élet is szinte borítékolható. Galériánkból megtudhatod, mi az az öt étel, amit az egészségügyi szakértők szerint mindenféleképpen rendszeresen kell fogyasztani szívünk jóléte, valamint megfelelő működése érdekében!

A szárazon pörkölt és sótlan vagy nyers diófélék, mint a pisztácia, a mandula és a dió kiváló fehérje- és rostforrásként szolgálnak, így mindenféleképpen ropogtassuk őket gyakran: önmagukban is ízletesek, de szórhatunk belőlük a saláta tetejére is. A bennük lévő Omega-3 zsírsav fontos szerepet játszik a szív egészségének támogatásában.
Kattints a további képekért!

Azt már eddig is jól tudtuk, hogy abszolút nem mindegy, milyen pózban alszunk el. Az orvosok szerint azonban van egy, ami rettentően ártalmas.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Ganxsta Zolee kislánya idén már a 17. születésnapját ünnepelhette. A rappernek fel kell készülnie, hogy hamarosan a komolyabb udvarlók is megjelennek.
Sztárok
Nicole Kidman lánya, a 16 esztendős Sunday Rose komoly mérföldkőhöz érkezett, a napokban ugyanis a párizsi divathét kifutóján lejtett végig, nem kis ámulatot okozva.
Fashion&Beauty
Taylor Swift új kedvenc rúzsárnyalata egy igazi Jolly Joker, ráadásul az énekesnő sminkese is úgy gondolja, hogy kiváló választás a szezonra.