Így lesz a legfinomabb az uborkasaláta: egyetlen titkos hozzávaló kell hozzá
Az uborkasaláta mindig remek kísérője az ebédnek, főleg a nyári hónapokban, de ha azt szeretnénk, hogy a szokásosnál is finomabb legyen, érdemes megbolondítani egy extra hozzávalóval.
Isteni lesz a végeredmény
Az uborkasalátát mindenki szereti, frissessége és könnyű elkészítése miatt pedig gyakran választják az ebéd kísérőjeként, különösen az év legmelegebb időszakában. A legtöbb magyar háztartásban a vasárnapi ebédek kötelező résztvevője volt az asztalon, hiszen pörköltek, raguk, de rántott hús mellé is tökéletes, jól behűtve pedig fantasztikusan tud esni. Az alaprecept pofonegyszerű, ráadásul könnyen ízlés szerint variálható, azonban még ennek a közkedvelt köretnek is jól áll, ha olykor-olykor megbolondítjuk kissé, hogy az ízélmény igazán felejthetetlen legyen. Galériánkban eláruljuk, mit kell tenned ahhoz, ha az a célod, hogy igazán lenyűgözd a családot az általad készített uborkasalátával:
Napi egy uborka valóban csodákra képes? Cikkünkből most választ kaphatsz erre a kérdésre!
Leadfotó: 123rf
Forrás: Origo