Az pedig csak hab a tortán, hogy az uborkához kiválóan passzol. Hámozd meg és vágd fel az uborkát vékony szeletekre, könnyen sózd meg, majd hagyd állni egy órát. Távolítsd el a felesleges nedvességet, és keverd össze hagymával. Az ecetet, vizet és cukrot forrald össze, amíg a cukor fel nem oldódik, ezután öntsd az uborkára, és szórd meg friss kaporral. Hagyd kihűlni, majd fedd le és tedd a hűtőbe egy órára, hogy az ízek összeérjenek.
Az pedig csak hab a tortán, hogy az uborkához kiválóan passzol. Hámozd meg és vágd fel az uborkát vékony szeletekre, könnyen sózd meg, majd hagyd állni egy órát. Távolítsd el a felesleges nedvességet, és keverd össze hagymával. Az ecetet, vizet és cukrot forrald össze, amíg a cukor fel nem oldódik, ezután öntsd az uborkára, és szórd meg friss kaporral. Hagyd kihűlni, majd fedd le és tedd a hűtőbe egy órára, hogy az ízek összeérjenek.