Mind rosszul főztük a tésztát eddig - A séfek elárulták, hogyan lesz igazán finom
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Ezentúl sosem fogod másként csinálni
Valljuk be, a tésztafőzés nem a legnehezebb feladat. Vizet forralunk, beletesszük a tésztát, majd várunk körülbelül 10 percet - vagy kevesebbet, ha friss tésztát használunk -, amíg elkészül. De a séfek szerint van valami, amit mindannyian rosszul csinálunk a tészta főzésekor, és ez az, ami miatt gyakran összeragadnak a tésztaszálak. Szerencsére azonban van egy könnyű megoldás ennek a gyakori hibának a kiküszöbölésére, ha ezt a tippet megfogadod, valószínűleg soha többé nem fogod másként csinálni a tésztát! Olvass tovább!
Ha te is gyakran kísérletezel otthon a kenyérsütéssel, de még nem találtad meg a tökéletes receptet vagy sütési módszert, akkor jó helyen jársz, ugyanis cikkünkben most eláruljuk, mitől lesz isteni finom és puha, valamint sokáig friss a házi kenyér.
Leadfotó: 123rf, forrás: mirror.co.uk