Uborkaleves - Zsírégető finomság

Az uborka az egyik legrégebb óta ismert zöldségünk. Nem csak a szépségiparban kedvelt, szinte minden savanyúság elengedhetetlen tartozéka. Sőt, levesként is kiváló.

Hozzávalók 2 adaghoz

  • 400 g kígyóuborka
  • 200 g natúr joghurt
  • 30 ml száraz fehérbor
  • 30 ml tej
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • citromlé
  • 1 csapott evőkanál kristálycukor
  • 2 csipet só
  • 1 csipet őrölt fehér bors
  • Kevés kapor
  • Friss kapor

Elkészítés
Az uborkát hámozzuk meg, majd kockázzuk fel. Turmixszoljuk össze a tejjel, a borral és a joghurttal. A kapron kívül minden mehet bele, majd ismételten turmixszoljuk össze.

Ha kész, akkor apróra vágott kaporral tálaljuk.

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Napjainkban már csak kevesen mondhatják el magunkról, hogy láthatták a csodálatos Helen Mirrent fiatalon, arra pedig jóformán senki nem emlékszik, hogyan festett a legendás színésznő, amikor még...
Fashion&Beauty
A konvencionálissal teljes mértékben szembemenő lábbeli mellett tette le a voksát Jennifer Lopez, a rajongóknak pedig még nem sikerült napirendre térniük felette.
Sztárok
Vasárnap véget ért a Sztárbox, ahol a sztárvendégek között Kulcsár Edina és férje, Varga Márk az az G.w.M is szurkolt a versenyzőknek. A házaspárt arról kérdeztük, hogy jövőre ők is beszállnának-e a...
Lifestyle
A Rák legyen óvatos, mert rossz helyen és rossz embernek fecseghet ki titkokat. Napi horoszkóp.
Egészség
Tudjuk, hogy az cigizés, az ülőmunka, vagy a zsírban tocsogó sós ételek károsak, de van ezektől egy sokkal hétköznapibb dolog is, ami óriási kárt tud okozni.
Lifestyle
A szülőknél mindig nagy dilemma, hogy milyen nevet adjanak majd a gyerekeiknek. Van egy lánynév, ami anno nagyon népszerű volt, de már kezd kimenni a divatból.