Így tudhatod meg, hogy milyen színű az aurád - tűpontosan jellemzést ad a lelki állapotodról

Az aurád megismerése segíthet abban, hogy jobban megértsd önmagad, az érzelmi állapotod, és azt, hogy hogyan léphetsz előre spirituális utadon. Ha kíváncsi vagy arra, milyen színű az aurád, és mit mond rólad, olvass tovább!

Fedezd fel belső energiameződ titkait

Az aurák régóta foglalkoztatják az emberek képzeletét. Az ősi kultúrák hittek abban, hogy minden élőlény körül egyfajta energiamező található, ami különböző színekben jelenhet meg, és sokat elárulhat az illető lelki állapotáról, érzelmi világáról, sőt, még a testi egészségéről is. Az aura látásának művészete spirituális képességnek számít, de ma már sokan kíváncsiak arra, hogy az ő aurájuk milyen színekben pompázik. Vajon mit árul el rólunk az auránk? Hogyan lehet felismerni, hogy milyen szín dominál a személyes energiamezőnkben, és mit jelentenek ezek a színek? Ebben a cikkben elkalauzolunk a színes aurák világába, és megmutatjuk, hogy mit is jelent, ha valakinek a személyes aurája vörös, kék, zöld vagy éppen lila.

Az aurák színének érzékelése egyáltalán nem új keletű dolog. Az emberi energiamezők kutatása több ezer éves múltra tekint vissza, és számos spirituális és vallási hagyományban központi szerepet játszik. Az aura színeinek jelentése különböző lehet az adott kultúrától függően, de általánosságban elmondható, hogy mindegyik színnek sajátos spirituális és érzelmi jelentése van. Az aurák érzékelésére érzékeny emberek szerint ezek a színek folyamatosan változnak az illető érzelmi és lelki állapotának függvényében.
Kattints a további képekért!

A Szűz megismerkedhet valakivel, aki nagy hatással lesz rá. Íme az októberi szerelmi horoszkóp.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Krausz Gábor Mikes Anna helyett ideiglenesen Szuperák Barbarával került össze az Ázsia Expresszben, s a sztárséf meglehetősen rosszul viselte, hogy új partnert kapott, akinek ráadásul az volt a...
Lifestyle
Hiába alszol éjjelente akár 6-8 órát, minden egyes nap annyira fáradt vagy, hogy úgy érzed, mintha egy perce se hunytad volna le a szemed? Nos, simán lehet, hogy ez azért van, mert rendszeresen...
Sztárok
Majka és Hajni már nagyon régóta alkotnak egy párt. Előbbi talán nem is gondolta volna, hogy egy férfi elő fog tűnni a párja múltjából.