Nem vicc: ezekkel a pizza feltétekkel erősítheted az immunrendszered ősszel

Természetesen az őszi és téli bekuckózós időszakban a legjobb dolog pizzát sütni otthon. Erre olyan feltéteket tehetsz, amik nemcsak finomak, de az immunrendszeredet is erősítik.

Sok fűszer is jó hatással van az egészségünkre

Ma már szinte természetesnek vesszük, hogy bármikor ehetünk egy finom pizzát. Megrendelhetjük, beülhetünk egy étterembe a barátainkkal, vagy akár otthon is elkészíthetjük, amitől abszolút nem kell félni.

A pizza valóban az egyik legnépszerűbb étel lett világszerte, és számtalan variációban elkészíthető. Azonban nem csak finom, hanem egészséges is lehet, ha megfelelő feltéteket és fűszereket választunk.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mit kell rátenned, hogy erősíteni tudd az őszi időszakban az immunrendszeredet.

A fokhagyma nemcsak a lángoshoz jó, hanem a pizzához is, és rengeteg olasz étel alapja. Ez az egyik legerősebb természetes antibiotikum, amely segít a fertőzések leküzdésében és erősíti az immunrendszert. Antibakteriális és antivirális tulajdonságai miatt érdemes rendszeresen fogyasztani.
Kattints a további képekért!

A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!

Leadfotó: MTI Fotó – Szigetváry Zsolt

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Minderről maga a néhai hercegné vallott Andrew Mortonnak, akivel Diana titokban együtt dolgozott életrajzának elkészítése miatt, így mindenféle bennfentes információt közölt a férfival.
Sztárok
Dér Heni leleplezett néhány titkot, de kiderült, hogy az idei Nyerő Páros szereplőinek, Miskovits Marcinak és Nicola Nicoleta-nak már mások az igényeik, ha leszáll az éj, és bebújnak az ágyba.
Sztárok
Harry herceg a minap részt vett a WellChild Awards díjátadón Londonban, ahol a jelenlévő gyerekekkel is beszélgetett, a csevegés során pedig elárult egy aranyos titkot kislányáról, Lilibet...