Kitisztítja a rákot okozó vegyi anyagokat ez a lenyűgöző zöldség – ennyit kellene belőle fogyasztanod

A hozzá hasonló zöldségeknek is van különleges tulajdonsága, de csak ez tartalmaz egy speciális összetevőt, ami alaposan csökkenti a rák kockázatát.
Ráadásul rengeteg féle ételt készíthetünk belőle
Eredetileg a Földközi-tenger térségéből, valószínűleg Itália területéről származik. A Brassica oleracea a káposztafélék családjába tartozik, és közeli rokonságban áll a karfiollal, káposztával és kelbimbóval.
Az ókori rómaiak már termesztették és fogyasztották, de Európában csak a 16. században vált széles körben ismertté. Az Egyesült Államokban a 20. század elején kezdett elterjedni és vált népszerűvé.
Nos, kitaláltad melyik zöldségről van szó? Ha nem, akkor a galériánkban leleplezzük, melyik is, ahogyan azt is, miért segíti erősen csökkenteni a rák kialakulásának a kockázatát!