Fashion&Beauty

Ízlésesen merész ruhadarab hódít most a nők körében - Retro stílushoz nyúl vissza ez a nyári divattrend

A divat világában mindig változnak a trendek, az utóbbi időben egy új város került a figyelem középpontjába, amely sokaknak meglepetést okozhat: Koppenhága.

Világszerte hódít

Dánia fővárosa csendesen, de annál határozottabban rázta fel a divat színterét egyedi és változatos stílusával. Az egyszerű, letisztult vonalaktól a merész, fiatalos szabadságot sugárzó stílusokig terjedő esztétikai keverékkel a skandináv divat most igazán hódít. A koppenhágai divat egyik kiemelkedő darabja a sokoldalú és különleges Koppenhága blúz, amely világszerte meghódította a divatkedvelőket. Ez az elöl kötős blúz szinte minden színben, mintában és anyagban elérhető, lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához illőt. A trend nem új keletű, gyökerei régre nyúlnak vissza, mégis új életre kelt a skandináv divat világában. A koppenhágai blúz népszerűségét nem csak a közösségi média sztárjai, hanem vezető divatszerkesztők is támogatják. A dán divatmárkák, mint a Ganni és a Sissel Edelbo, úttörő szerepet játszottak ebben a trendben, amelyet hamarosan a nagyobb nemzetközi márkák is követtek. Ha kíváncsi vagy, mi is pontosan az a Koppenhága blúz és hogyan érdemes viselned, akkor olvass tovább, garantáltan leesik az állad ettől a divattrendtől!

A Koppenhága blúz egy divatos, elöl kötős felső, amelyet az egyszerűsége és sokoldalúsága miatt kedvelnek. Jellegzetessége a nyitott elülső rész, amelyet szalagokkal lehet megkötni, így könnyen állítható és alkalmazkodik a viselője alakjához. Ez a blúz szinte minden színben, mintában és anyagban elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához leginkább illőt.
Kattints a további képekért!

Általában, amikor a divatos megjelenésekről van szó, a legtöbb szett jellemzően egy kulcsdarab köré épül. Legyen szó a múlt nyár kötelező darabjáról, a bordázott tank topról, vagy a tavasz kedvenc vajsárga mellényről. A kultikus, klasszikus megjelenések általában egy kiemelt darabra építenek. De mi lesz az idei nyár slágere?

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
A futás szerelmesei számára a sebesség mindig is központi szerepet játszott. De gondoltad volna, hogy bizonyos szempontból a kifejezetten lassú futás is előnyös lehet?
Lifestyle
Régóta köztudott, hogy az alvás rendkívüli szerepet játszik egészségünk megőrzése szempontjából. De gondoltad volna, hogy az sem mindegy, melyik oldalon alszol?
Home&Design
A modern belsőépítészetben egyre inkább hódítanak a hangulatos árnyalatok, van viszont egy szín, melytől a legtöbben azonnal elrettennek, pedig a szakértők szerint egyáltalán nem kellene.