Így lesz a szokásosnál is jobb a pirítós: egy titka van csupán

Nem véletlen, hogy a pirítós régóta a reggeli étkezések kedvelt szereplője, hiszen tökéletes napindító, de ha azt szeretnéd, hogy igazán finom és hibátlan legyen, egy-két dolgot érdemes figyelembe venni.
Tökéletes és ropogós
A pirítós nem csupán finom, de rendkívül praktikus reggeli étel, amelynek köszönhetően sokak kedvencévé vált szerte a világon. Gyorsan elkészíthető, ráadásul rengetegféleképpen variálható: fogyasztható önmagában, vajjal, mézzel, lekvárral, mogyoróvajjal, avokádóval, tojással, sonkával, sajttal, zöldségekkel, de akár rántotta kísérőjeként is – a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Noha az elkészítése első ránézésre egyszerűnek tűnhet, a tökéletes végeredmény eléréséhez érdemes odafigyelni néhány apró részletre, hiszen akkor az igazi, ha nincs szénné égve, viszont kellően ropogós és aranybarna. Galériánkban eláruljuk, mire kell figyelned, ha az a célod, hogy felülmúlhatatlanul finom legyen a közkedvelt reggeli eledel:
Abban mindannyian egyetértünk, hogy egy jól elkészített, tápláló reggeli megadja az egész nap alaphangulatát, ám arról már megoszlanak a vélemények, hogy sósat vagy édeset jobb-e fogyasztani.
Leadfotó: 123rf
Forrás: mindmegette.hu
Oldalak
