gombóc
Hogy a tyúkhúsleves nagyszerű fogás, az is bizonyítja, hogy milyen remek ételek készülhetnek a maradékából is.
Egyszerűbb a boldogság kulcsát megtalálni, mint hinnéd.
Fontos lenne kivizsgáltatni.
Ha megőrülsz a kerek formákért.
Gombóc, kaviár, pezsgő, Lengyelország élvonala.
Ez a finomság bármilyen hússal remek párosítás, de ha csak egy kis egyszerű vacsorát dobnál össze magadnak, akkor is...
Emlékszel még a dalra: "A felszín édes hó, rajta aranyszínű morzsa!" És akkor most nézzük a belsejét is!
Csak két alapanyagot kell kicserélni, hogy gluténérzékenyek is falhassák a gombócokat
A mogyorókrémnek eddig sem tudtam ellenállni, és ugyebár azt szokták mondani, ami nem megy, azt nem kell erőltetni....
Ha még nem tudod, mit kezdj a sárgabarackkal, készíts belőle gombócot! Meglátod, finomabb lesz, mint a szilvás verzió....