befőzés
Az élelmiszerek hőkezeléssel és sóval történő tartósítása hosszú-hosszú időkre nyúlik vissza. Gondoljunk csak a...
Elérkezett a befőzések ideje, érik a szilva, a barack, a körte, az alma, és még sok más nyári, lédús, nap érlelte...
A füge az ősz egyik első hírnöke - amellett, hogy salátákba, húsok mellé vagy csak úgy magában is isteni, befőzve is...
Bár most még olykor bosszankodunk a szinte elviselhetetlen hőség miatt, néhány hónap múlva, a ködös, borongós napokon...
A tiszta befőttesüveg az alfa és az omega a befőzéskor.
Mindenkinek van emléke arról, milyen is volt segíteni, majd aztán megkóstolni nagymamáink igazi házi lekvárját. Ha te...

Télen a legjobb csemegéd lesz.
Az áfonyalekvár nélkülözhetetlen a rántott camemberhez, isteni vadhúsokhoz és persze mennyei egy vajas pirítóson is....
Nincs is jobb, mint házilag elkészíteni egy remek befőttet, így biztos lehetsz benne, hogy nincs benne plusz adalék. A...