Paradicsomos sárgarépás rákfarkak szarvacskatésztával - Recept
Ha valami különleges és egyben könnyed ebéddel szeretnéd meglepni a szeretteidet, akkor készítsd el ezt a fantasztikus fogást.
Hozzávalók
- 20 dkg rákfarok
- 3 közepes méretű sárgarépa
- 1 édesköménygumó
- 2-3 ek olívaolaj
- 2-3 darab friss paradicsom
- 1 kk méz
- friss idény zöldségek, szőlő, rukkola, csírák
- 1 dl frissen préselt narancslé
- só, durva bors
Elkészítés
Az édesköményt vékony karikákra szeljük. A sárgarépát megtisztítjuk, felkarikázzuk, majd serpenyőben hevített olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, az édesköményt, a sót, a borsot és a mézet. Ezt követően adjuk hozzá a vágott zöldségeket, melyet az ízesített paradicsom levében készre főzünk. Ezután hozzáadjuk a narancslevet és a rákfarkakat, felforraljuk, majd melegen tálalunk.
Ezt is ajánljuk: Spagetti rukkolával és rákkal