Ezzel a trükkel soha nem fog szétfőni a krumpli: egyetlen hozzávaló kell csupán, ami a te konyhádban is megtalálható
Nem minden burgonya egyforma, hiszen vannak olyanok, amiket kifejezetten főzésre ajánlanak. De mi történik akkor, ha pont nem ilyen fajta van nálad otthon, pedig pont erre lenne szükséged?
Nagyszerű konyhai trükk
A burgonya a legtöbb magyar háztartásban népszerű élelmiszernek számít, hiszen amellett, hogy tápláló, rendkívül sokoldalú is egyben – az egyszerű elkészítési módoktól kezdve, mint a petrezselymes főtt krumpli, egészen az olyan megoldásokig, mint például a burgonyapüré vagy a krumplifőzelék, számos változatos fogás készíthető belőle. Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a közkedvelt zöldség gazdag forrása fontos tápanyagoknak, például C-vitaminnak, rostoknak és káliumnak, ennek köszönhetően pedig nagyban hozzájárul az egészségünk hosszú távú megőrzéséhez. Azok, akik rendszeresen felhasználják alapanyagként, bizonyára tisztában vannak azzal, hogy a főzni való burgonyát „B” jelzéssel látják el – ezek nem, vagy csak kissé főnek szét, textúrájuk közepesen finom, kissé lisztes. Ám ha pont nincs ilyenből otthon, akkor sem kell megijedni, hogy kásás lesz az eredmény, ugyanis létezik egy pofonegyszerű trükk, amit mindenképpen érdemes kipróbálni. Részletek a galériában!
Neked is bosszúságot okoz, amikor rizst főzöl, végeredménynek pedig egy ragacsos masszát kapsz? Nos, könnyen lehet, hogy még nem hallottál arról a pofonegyszerű konyhai trükkről, amivel gyerekjáték elkerülni ezt a problémát.