Egy másik bevált módszer a keményítős ételek használata, mint például a rizs vagy a kenyér. Ezek a táplálékok képesek felvenni a kapszaicint, és eloszlatni azt, így csökkentve az étel csípősségét. Ha az ételt ezekkel az alapanyagokkal fogyasztjuk, az sokkal élvezetesebb lehet, és könnyebben elviselhető az étel csípős íze. Ha te is rendszeresen küzdesz a csípős fogásokkal, legközelebb vesd be az egyik hatékony praktikát és máris sokkal élvezhetőbbé válik majd a csípős ételek fogyasztása!
Egy másik bevált módszer a keményítős ételek használata, mint például a rizs vagy a kenyér. Ezek a táplálékok képesek felvenni a kapszaicint, és eloszlatni azt, így csökkentve az étel csípősségét. Ha az ételt ezekkel az alapanyagokkal fogyasztjuk, az sokkal élvezetesebb lehet, és könnyebben elviselhető az étel csípős íze. Ha te is rendszeresen küzdesz a csípős fogásokkal, legközelebb vesd be az egyik hatékony praktikát és máris sokkal élvezhetőbbé válik majd a csípős ételek fogyasztása!