Így lesz a legfinomabb a krumplis tészta: egyetlen extra hozzávaló a titka
Krumplis tésztát készíteni nem nagy ördöngösség, éppen ezért nyugodtan kísérletezz vele, amennyiben valami izgalmas újdonságra vágysz.
Mind a 10 ujjadat megnyalod utána
A hagyományos krumplis tészta nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik: elkészítése nem igényel különösebb konyhai jártasságot, alapvető hozzávalókból és rövid idő alatt elkészíthető, ezáltal ideális választás lehet bárki számára akár egy gyors hétköznapi vacsoraként, akár a vasárnapi menü részeként. Rengetegen kedvelik azért is, mert fillérekből össze lehet dobni, így kevés hozzávalóból laktató étel varázsolható az asztalra, de persze azt se felejtsük el, hogy sokakban nosztalgikus érzéseket is kelt – szinte mindenki emlékszik gyermekkorából arra, milyen jól esett a vasárnapi ebédeken, a menzán vagy a nagyszülőknél fogyasztott krumplis tészta. Általában magában esszük, az elmaradhatatlan csemegeuborkával, viszont ha szeretnéd kicsit feldobni valami extrával, tudunk ajánlani egy szuper tippet; részletek a galériában!
A fasírt az egész világon ismert fogás, melyet általában főételként szokás tálalni. Az alaprecept nem túl bonyolult, ám ha kipróbáljuk az alábbi néhány trükköt, garantáltan nem fogunk csalódni a végeredményben.
Leadfotó: Getty Images
Forrás: Ripost