főzési tippek
Sokan cukrozzák a paradicsomszószt, hogy ne legyen annyira savas, vagy éppen amiatt, mert az édesebb verziót...
Az igazi, hamisítatlan olasz lasagne elkészítése alapjaiban nem bonyolult, viszont ha figyelmen kívül hagysz egy nagyon...
Chilis babbal nem tudsz mellélőni, éppen ezért megéri egy órán keresztül a konyhában robotolnod, viszont a lassú főzés...
A legjobb csirkepaprikás bográcsban készül, de azért a tűzhelyen is készíthetünk ínycsiklandozó végeredményt – a titok...
A főzőtejszínt általában arra használjuk, hogy a levesek, szószok és főzelékek krémesebb állagot kapjanak. De mit...
A tejberizs egy igencsak népszerű desszert, s bár elkészítése könnyűnek tűnik, valójában a folyamat sok hibafaktort...
Krumplis tésztát készíteni nem nagy ördöngösség, éppen ezért nyugodtan kísérletezz vele, amennyiben valami izgalmas...
Nincs nyár főtt kukorica nélkül, és mivel nem falatozhatjuk mindig a vízpart mellett, nyugodt szívvel álljunk neki...
A hortobágyi palacsinta magyarok millióinak favoritja, azonban sokan vonakodnak otthon elkészíteni ezt a klasszikust,...
A rakott krumpli egy igazi magyar klasszikus, ami sok háztartásban számít kedvencnek, ráadásul szinte elrontani sem...
Oldalak
- 1
- 2
- 3
- 4
- Következő oldal