helyettesítő
Az édes íz élvezete nem feltétlenül igényel hozzáadott cukrot: a természet számos alternatív édesítőt kínál, melyek...
áfonya, alma, banán, datolya, édes íz, édesítés, eper, fehér cukor, helyettesítő, konyhai tippek, körte, málna
A főzőtejszínt általában arra használjuk, hogy a levesek, szószok és főzelékek krémesebb állagot kapjanak. De mit...
Rizs, burgonya, quinoa, tészta, bulgur és a többi – ha már te is unod, hogy folyton ugyanazokat a köreteket eszed a...
Ha extra ropogós és ízletes rántott húsra, karfiolra, brokkolira vagy épp sajtra vágysz, akkor mindenképp érdemes...
A mascarpone egy olasz sajtféle, amit nemcsak krémes édességek, hanem sós ételek elkészítéséhez is be lehet vetni,...
Akkor is remekül jöhetnek ezek a „tojáspótlékok”, ha vegán étrendet követsz, vagy esetleg ezt tervezed a jövőben.
Túl sok könyved van és már minden felületet polcok borítanak? Íme pár megoldás, amivel nemcsak a káoszt uralhatod, de...
A napraforgó olaj hiánya miatt a gyártók kénytelenek más megoldások után nézni, már határozat is született az ügyben,...
Nem kell azonnal lemondanod a sütésről!