Ezzel panírozd a húst és a zöldségeket zsemlemorzsa helyett: sokkal ropogósabb lesz a bunda

Ha extra ropogós és ízletes rántott húsra, karfiolra, brokkolira vagy épp sajtra vágysz, akkor mindenképp érdemes megfontolnod, hogy a panírozás során a hagyományos zsemlemorzsa helyett valami egészen különleges hozzávalót használj.
Így már próbáltad?
A panír elkészítése nem egy bonyolult feladat, hiszen csupán lisztre, tojásra, valamint zsemlemorzsára van szükségünk hozzá, és a magyarok gyakorlatilag képesek bármit és mindent is bepanírozni a húson, a sajton és a zöldségeken kívül is, majd kirántani ezeket az ételeket. Nos, egy biztos: nincs is finomabb egy kívül ropogós, belül szaftos rántott húsnál, ám sokszor a sima zsemlemorzsától nem lesz kellőképp roppanós a panír: ahogyan a Mindmegette is írja, érdemes olykor mással helyettesíteni nagyanyáink kedvenc hozzávalóját a változatosság kedvéért, így nem csupán az étel íze, de az állaga is megváltozik majd, méghozzá a javára. Ha kíváncsi vagy, mi kell ahhoz, hogy ínycsiklandóan ropogós panírt kapj, lapozd fel galériánkat!
A méz tele van jótékony tápanyagokkal, azonban csomó olyan szuper tulajdonsággal is rendelkezik, amire a legtöbben nem is gondolnak.
Leadfotó: 123rf