Éppen csak annyi vizet önts a krumplira, hogy ellepje, majd gyakran kevergetve főzd, amíg megpuhul. Ahogy a krumpli fő, a szaft besűrűsödik. Keverd hozzá a kisült szalonnakockákat is, de ez nem kötelező: a lényeg a füstölt íz, amit a szalonnazsír ad a fogásnak. Végezetül főzd meg a tésztát, szűrd le és forgasd össze alaposan a krumplival.
5/5
Fotó: Pinterest
Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Éppen csak annyi vizet önts a krumplira, hogy ellepje, majd gyakran kevergetve főzd, amíg megpuhul. Ahogy a krumpli fő, a szaft besűrűsödik. Keverd hozzá a kisült szalonnakockákat is, de ez nem kötelező: a lényeg a füstölt íz, amit a szalonnazsír ad a fogásnak. Végezetül főzd meg a tésztát, szűrd le és forgasd össze alaposan a krumplival.