Ki ne dobd, mert nem penészes! Ezért lesz fehér réteg a csokikon, könnyű elkerülni
Nincs annál kiábrándítóbb, mikor rád tör az édesség iránti ellenállhatatlan vágyad, és mikor kicsomagolod a hónapokkal korábban ajándékba kapott csokidat, az a hervasztó látvány fogad: kifehéredett.
Bezsebelsz vagy bevásárolsz egy halom csokit, amit esetleg felhalmozol a kívánósabb időszakodra. Aztán eljön a pillanat, amikor megőrülsz egy pár kockányi élvezetért, és azonnali cukorpótlásra van szükséged. Majd eszedbe jut a hónapokkal ezelőtt vett vagy kapott csokikészleted, de amikor végre kinyitod a csomagolást, a kifehéredett csoki látványa fogad, majd a padlóra roskadva azt kérded: de miért?!
Két bűnös is létezik, ami megfosztott a mesés látványtól - mert az ízélménytől nem feltétlenül!
Ezekkel az élelmiszerekkel megfékezheted az étvágyadat, sőt mi több, állandó fogyasztásukkal a súlygyarapodást is elkerülheted.