Bár kicsit kevésbé ínycsiklandónak tűnik, mint egy csillogó, selymes, gazdag csokoládébarna finomság, de meg szabad enni. Lehet, a cukor- vagy zsírvirágzáson átesett csokoládé textúráját kívülről kissé szemcsésnek érzed, de ennek ellenére jó ízűnek kell lennie. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg a csokoládéval, egyszerűen használd megfelelő tárolási módszereket, vagy ami még jobb: edd meg időben!
Bár kicsit kevésbé ínycsiklandónak tűnik, mint egy csillogó, selymes, gazdag csokoládébarna finomság, de meg szabad enni. Lehet, a cukor- vagy zsírvirágzáson átesett csokoládé textúráját kívülről kissé szemcsésnek érzed, de ennek ellenére jó ízűnek kell lennie. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg a csokoládéval, egyszerűen használd megfelelő tárolási módszereket, vagy ami még jobb: edd meg időben!