Kezdjük azzal, hogy a csokoládé kakaóbabból készül, amelyet fermentálnak és pörkölnek, így segítve elő azt kémiai reakciót, ami a finom ízért felelős.
Az átlagos kakaóbab körülbelül 50% kakaóvajat és 50% kakaórostot tartalmaz. – derül ki a Livescience oldaláról. A csokoládé ún. virágzása – ami a fehér színt eredményez - akkor következik be, amikor az édességben lévő molekulák mozogni kezdenek.
1/6
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Kezdjük azzal, hogy a csokoládé kakaóbabból készül, amelyet fermentálnak és pörkölnek, így segítve elő azt kémiai reakciót, ami a finom ízért felelős.
Az átlagos kakaóbab körülbelül 50% kakaóvajat és 50% kakaórostot tartalmaz. – derül ki a Livescience oldaláról. A csokoládé ún. virágzása – ami a fehér színt eredményez - akkor következik be, amikor az édességben lévő molekulák mozogni kezdenek.