Ónodi Eszter 50 felett is jól érzi magát a bőrében: Erre a diétára esküszik a színésznő

A gyönyörű színésznő az elmúlt időszakban hatalmas életmódváltáson ment keresztül, és most elárulta, hogy mit tesz az egészsége és szépsége megőrzéséért.

Bomba formában van

Idén harmadik alkalommal került megrendezésre az InStyle magazin #Képesvagyok díjátadó gálája, és a magazin 15. születésnapja alkalmából egy Ikonok című kategóriát is állítottak, melyben az elmúlt évek legemblematikusabb címlapsztárjait, köztük Ónodi Esztert is díjazták. Az 51 éves színésznő bomba formában van, hiszen az elmúlt időszakban egy drasztikus életmódváltáson ment keresztül, amiről részletesen is mesélt a Femcafe-nak. "Én az időszakos böjtölést kezdtem el már másfél éve, ami azt jelenti, hogy körülbelül 6 órában eszem, és 18 órában nem. Bár ez elsőre rémesen hangzik, de egyáltalán nem kivitelezhetetlen. Az utóbbi fél évben pedig már a glutént és a tejet sem fogyasztom. Azóta sokkal frissebb, energikusabb vagyok, a kajakóma, mint olyan már régóta nem létezik az életemben. Csak azt sajnálom, hogy nem 10 évvel korábban találkoztam ezzel a szemlélettel." - mondta Eszter. A színésznőt arról is kérdeztük, hogy mit gondol azokról a nőkről, akik a képeiken filtert használnak azért, hogy jobban nézzenek ki: "Ezek a Faceappok, amik konkrétan egy élő emberből felismerhetetlen viaszbabát csinálnak, ezeket én nem tudom értelmezni és rettenetesen károsnak tartom, főleg a fiatalok körében. Úgyhogy, én nagyon üdvözlöm azokat a kampányokat, amelyek a természetességre és az önelfogadásra törekednek." - tette hozzá.

Az Ónodi Eszterrel készült teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead kép: Femcafe

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A szőke hajú szépség nem csupán arról híres, hogy Diana rokona: modellként is hihetetlen karriert futott be, nem véletlenül.
Sztárok
Az Ázsia Expressz idei évadát végül Béres Anett és Sáfrány Emese nyerte, ami szemlátomást megviselte Krausz Gábort. A sztárséf nem is tudta leplezni csalódottságát.
Lifestyle
Ma már rengetegen használják a palackvisszaváltó automatákat Magyarországon, ám a rendszerrel kapcsolatosan még mindig ezernyi megválaszolatlan kérdés kering a köztudatban.