Így telt Diana utolsó szülinapja: a hercegné különös módon ünnepelt 58 nappal a halála előtt

1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.

Különleges társasága volt aznap

1997. július elsején nagy napra ébredt a világ, főleg a brit királyi család és az alattvalók, hiszen aznap volt Diana 36. születésnapja: az imádott hercegné, a rokonok és a nép azonban azt semmiképp sem sejthette még akkor, hogy 58 nappal később Vilmos és Harry anyja halott lesz egy tragikus autóbalesetnek, valamint a paparazziknak köszönhetőn. A végzetes történtek tükrében tehát az a nap igazi mérföldkő volt Diana életében, hiszen ez volt az utolsü születésnapja, amit váratlan módon, különleges emberekkel ünnepelt, méghozzá nem is akárhogyan. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Diana 36. születésnapján egy nagyszabású gálára volt hivatalos, ám ahelyett, hogy a hercegné minden idejét Londonban, egy galériában töltötte volna, másra és másokra is szakított időt.
Kattints a további képekért!

Javában zajlik a 2024-es wimbledoni teniszbajnokság, ahol a minap Kamilla királyné is tiszteletét tette. III. Károly felesége nagyon jól érezte magát a nívós sporteseményen, egy ponton azonban elgondolkodtató megjegyzést tett egy korábbi játékosnak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Fashion&Beauty
Ezek a stílusos és elegáns cipők már évek óta hódítanak a divatvilágban, de minden évben visszatérnek, hogy újra megörvendeztessenek minket.
Lifestyle
A dél-koreai származású férfi hihetetlen eredményt ért el az IQ-teszteken, ezzel pedig jócskán maga mögé utasította a szintén géniuszként elhíresült Albert Einsteint.
Lifestyle
Vannak, akiknek igazi kihívást jelent leadni néhány plusz kilót, pedig fokozottan odafigyelnek az étkezésre és rendszeresen mozognak – nos, simán lehet, hogy ennek hátterében kerülendő reggeli...