Sztárok

Egész Hollywood leborult a szépsége előtt: így néz ki ma, 84 évesen Julie Christie

Julie Christie már 84 éves, de még mindig ugyanaz a csinos, elegáns nő, aki meg tudta őrizni báját az idő előrehaladtával is.

Szépségideál volt

Julie Christie tizenhat évesen kezdte bontogatni a szárnyait, húszévesen pedig már egy népszerű tévésorozatban játszott, az átütő sikert – mellé pedig egy Oscar-díjat – azonban az 1965-ös Darling című film hozta el számára. A díjkiosztón is filmtörténetet írt: mindenki meglepetésére pöttyös miniruhában lépett a színpadra, a filmakadémia ezután szabta meg, hogy a hölgyeknek hosszú szoknyát kell viselniük a jeles gálán. Ugyancsak 1965-ben került a mozikba a Doktor Zsivágó, amelyben Larát játszotta – máig ezt tartják egyik legikonikusabb alakításának. A színésznő ma már visszavonultan él, de kíváncsiak voltunk, vajon hogyan fest napjainkban; részletek a galériában!

Noha egész Hollywood a lábai előtt hevert, Julie Christie nem érezte jól magát a sztárgyárban: nem kívánt híres lenni, ellenben a politikai szerepvállalást egyre közelebbinek érezte magához.
Kattints a további képekért!

Rene Russo 1992-ben a Halálos fegyver 3. című akciófilmben Mel Gibsonnal és Danny Gloverrel játszott, majd az 1998-as negyedik részbe is visszatért, ezt követően pedig sikeres karriert futott be. Kíváncsi vagy, hogyan fest napjainkban a színésznő?

Leadfotó: Michael Ward/Getty Images

Forrás: Bestlife

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Home&Design
Valószínűleg veled is megesett már, hogy a konyhában óriási káosz uralkodott, mégsem tudtad pontosan, mitől is kellene megszabadulni. Mi most eláruljuk!
Lifestyle
A kivi gazdag tápanyagtartalma, különleges íze és sokoldalú felhasználhatósága miatt egyre népszerűbbé válik az egészségtudatos emberek körében. De vajon mindenki tudja, hogyan érdemes igazán...
Fashion&Beauty
Íme néhány szuper egyszerű hajviselet, ami a vízparti hűsölés közben is megállja a helyét.