Mind rosszul ettük eddig a kivit: Sokkal egészségesebb, ha így fogyasztjuk
A kivi gazdag tápanyagtartalma, különleges íze és sokoldalú felhasználhatósága miatt egyre népszerűbbé válik az egészségtudatos emberek körében. De vajon mindenki tudja, hogyan érdemes igazán fogyasztani?
Ezentúl sosem csinálod másképp!
A kivi egy igazán egzotikus és közkedvelt gyümölcs, mely nagyszerű frissítő alternatíva a nyári melegben önmagában, vagy éppen egy színes gyümölcssaláta részeként. Egy friss felfedezés szerint azonban sokan nem használják ki teljes mértékben a kivi jótékony hatásait, ha nem a megfelelő módon eszik. Dr. Joseph Salhab, a "Stomach Doc" néven ismert gasztroenterológus, egy új nézőpontot mutatott be arról, hogyan is lenne érdemes fogyasztanunk ezt a gyümölcsöt, hogy igazán kiaknázhassuk a benne rejlő tápanyagokat. Ha kíváncsi vagy, valójában hogyan is kellene fogyasztani ezt a közkedvelt gyümölcsöt, olvass tovább!
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy lehűtsük.
Leadfotó: Pexels, forrás: mirror.co.uk