A kivi egyre nagyobb népszerűségnek örvend a világ minden táján, nemcsak különleges íze és sokoldalúsága miatt, hanem magas tápanyagtartalma és egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is. Az emberek többsége azonban nem tudja, hogy többféleképpen is fogyasztható ez az egzotikus gyümölcs. Sokak számára az a természetes, hogy a kivit kettévágják, és a zöld húsát kanállal kikanalazzák, vagy esetleg előtte meg is hámozzák. Egy új felfedezés azonban arra világít rá, hogy ez a módszer nem feltétlenül a legjobb választás.
A kivi egyre nagyobb népszerűségnek örvend a világ minden táján, nemcsak különleges íze és sokoldalúsága miatt, hanem magas tápanyagtartalma és egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is. Az emberek többsége azonban nem tudja, hogy többféleképpen is fogyasztható ez az egzotikus gyümölcs. Sokak számára az a természetes, hogy a kivit kettévágják, és a zöld húsát kanállal kikanalazzák, vagy esetleg előtte meg is hámozzák. Egy új felfedezés azonban arra világít rá, hogy ez a módszer nem feltétlenül a legjobb választás.