Óriási népszerűségnek örvend a zöld konyhabútor - íme, a legszebb verziók: valódi álomkonyhákat mutatunk

Kevesen merik bevállalni a színes konyhákat, pedig igazán különleges hangulatot tudnak teremteni bármely otthonban. Nem hiszel nekünk? Akkor olvass tovább!

Minden téren szeretjük a zöldet

Az utóbbi években a belsőépítészeti trendek közül kiemelkedik egy új irányzat, amely nemcsak esztétikai szempontból, hanem környezettudatosság tekintetében is meghatározóvá vált: a zöld konyhabútor. Ez az izgalmas és friss szín egyre több otthonban jelenik meg, ami nem véletlen. De miért is lett ilyen népszerű a zöld konyhabútor? A természetes szépség, a sokoldalúság, a fenntarthatóság és a modern stílus mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre többen választják ezt a friss és üde színt otthonuk szívébe, a konyhába. Ha te is szeretnél egy kis természetet csempészni az otthonodba, bátran válaszd ezt a színt. De beszéljenek helyettünk a képek, a galériára kattintva mutatjuk a legszebb zöld konyhákat!

Először is, a zöld szín a természetet idézi, amely nyugalmat és frissességet áraszt. Egy zöld konyha azonnal barátságosabbá és hívogatóbbá válik, mintha a természet egy darabja költözött volna a lakásunkba. Ezen kívül a zöld árnyalatai rendkívül sokoldalúak, a halvány mentazöldtől a mély smaragdzöldig mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
A műsorvezető és a sztárséf régóta szoros kapcsolatot ápol egymással: az elmúlt években több televíziós produkcióban is együtt dolgoztak. Ördög Nóra most megnyerő őszinteséggel beszélt arról, milyen...
Sztárok
John Ashton 76 esztendősen távozott az élők sorából. A világhírű karakterszínész halála előtt néhány hónappal még feltűnt A Beverly Hills-i zsaru negyedik, a Netflix által bemutatott epizódjában.
Lifestyle
Ragyogó halloweeni képjátékkal kedveskedünk azoknak, akik már most tűkön ülve várják az őszi szezon talán legnépszerűbb ünnepét.