Fashion&Beauty

A homokszőke az idei nyár leggyönyörűbb hajtrendje - Tökéletes választás, ha egy természetes hatású árnyalatra vágysz!

Több lélegzetelállítóan gyönyörű szőke árnyalatot is láthattunk már az elmúlt időszakban, a homokszőke frizura viszont kétségtelenül az idei nyár egyik leglátványosabb trendje!

A sztárok is imádják

A homokszőke frizuratrend átmenetet jelent a korábbi évek hűvösebb, platina szőke trendjeiről a melegebb, napfényes tónusok felé. Ez az árnyalat tökéletes egyensúlyt talál a szőke spektrumon belül: nem túl hűvös és nem túl meleg, így mindenki számára vonzó lehet. Nemcsoda, hogy több sztár is úgy döntött, kipróbálja ezt a különleges, természetes hatású árnyalatot, többek között például a világhírű énekesnőt, Lana Del Reyt is hasonló frizurával láthattuk. Ha kíváncsi vagy, mit is kellene kérned a fodrászodtól, hogy gyönyörű, homokszőke tincsekkel távozz a szalonból, akkor olvass tovább!

Lana Del Rey Coachella fellépése kétségtelenül szenzációsra sikerült, a közönség figyelmét viszont az énekesnő dalai mellett új frizurája is lekötötte. Az énekesnő korábbi, csokoládébarna tincseit homokszőkére cserélte, mely szemmel láthatóan nagyon jól áll neki. Az általa választott homokszőke árnyalat tökéletesen passzol a nyár hangulatához, nem csoda, hogy az énekesnő éppen most vállalta be a drasztikus frizuraváltást.
Kattints a további képekért!

A divat világában a változás az egyetlen állandó tényező, most pedig egy új, meglepő trend kezd teret hódítani: a haj lenövése.

Leadfotó: 123rf, nforrás: byrdie.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Home&Design
Valószínűleg veled is megesett már, hogy a konyhában óriási káosz uralkodott, mégsem tudtad pontosan, mitől is kellene megszabadulni. Mi most eláruljuk!
Lifestyle
A kivi gazdag tápanyagtartalma, különleges íze és sokoldalú felhasználhatósága miatt egyre népszerűbbé válik az egészségtudatos emberek körében. De vajon mindenki tudja, hogyan érdemes igazán...
Fashion&Beauty
Íme néhány szuper egyszerű hajviselet, ami a vízparti hűsölés közben is megállja a helyét.