Sztárok

Friss hírek érkeztek a rákbeteg Katalinról: a hercegné elhagyta otthonát

Katalin hercegné jó ideje nem szerepelt a nyilvánosság előtt, nemrég azonban többeknek feltűnt, hogy otthonán kívül tartózkodott.

Többször is látták

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, a walesi hercegi pár egyik barátja a minap azt nyilatkozta, Katalin hercegné a mostani időszakban mindenek fölé helyezi a mentális egészségét, és szeretne minden feszültséggel járó szituációt elkerülni. Éppen ezért napirendje szinte teljesen üres, nincs semmi előre betervezve, ráadásul úgy tudni: a leendő királyné meghozta azt a döntést, miszerint idén már nem fog szerepelni a nyilvánosság előtt. Legfrissebb információk szerint azonban a minap ismét elhagyta az otthonát, sőt a közelmúltban több alkalommal is látták őt; részletek a galériában!

Katalint legutóbb márciusban kapták lencsevégre, amikor férjével, Vilmos herceggel éppen elhagytak egy, a windsori rezidenciájuk közelében lévő üzletet – hivatalosan azonban 2023 decemberében jelent meg hercegnéként a nép előtt.
Kattints a további képekért!

Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.

Leadfotó: Daniel Leal - WPA Pool/Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Sztárok
A királyi család egykori séfjei, Darren McGrady hosszú évekig szolgált a palotában, korábban pedig elárulta, milyen fogásokat fogyasztottak gyerekként Diana fiai, Vilmos és Harry.
Sztárok
Dakota Alan a legendás harcművész és színész, Chuck Norris legkisebb fia, aki ma már 22 éves, izomtömege pedig az apjáéval vetekszik.