Fashion&Beauty

5 divattrend, amit muszáj kipróbálnod idén nyáron - Igazi stíluskirálynőt varázsolnak belőled!

A nyár gyorsan közeledik, és ezzel együtt az új divattrendek is megérkeznek. Fedezd fel a 2024-es nyár legizgalmasabb outfitjeit, amelyek garantáltan feldobják a ruhatáradat!

Ideje felkészülni!

A nyár közeledtével mindannyian izgatottan várjuk a hosszabb nappalokat és a szabadság érzését. Azonban az új szezon megérkezése nemcsak az időjárás változását jelenti, hanem a divat világában is új trendeket hoz magával. Ahhoz, hogy lépést tartsunk a legfrissebb stílusokkal, ideje elkezdenünk felkészülni a nyárra. Ebben a cikkben bemutatjuk a 2024-es nyári szezon legizgalmasabb divatirányzatait, amelyek garantáltan feldobják a ruhatáradat. Nézd meg a galériát!

A-vonalú poplin szoknya Már nem csak gombos ingek készülnek belőle; a poplin jelenleg a legkeresettebb anyag a szoknyák, ruhák és nadrágok terén, különösen fehér színben. Idén nyáron érdemes beszerezni egy poplin szoknyát, mert ez a pamut anyag friss és modern megjelenést kölcsönöz viselőjének. A poplin könnyű és légáteresztő, így tökéletes választás a meleg időben is. Emellett sokoldalúan kombinálható: elegáns vagy laza stílusban is remekül mutat.
Kattints a további képekért!

A horgolt ruha soha nem megy ki a divatból. A bohém stílus kedvelői pedig lépten-nyomon megtalálják ezeket a színes, nyárias és kényelmes darabokat a divatmárkák kínálatában!

Leadfotó: Unsplash, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.