Lifestyle

Rendkívül jó hete lesz ennek a 3 csillagjegynek - minden lépésüket szerencse kíséri

Szívesen lennénk az alábbi három asztrológiai jegy helyében - nekik ugyanis minden szempontból szuper hetük lesz.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A szerencse szülöttjei

Milyen hétre készüljenek az asztrológia hívői? Nos, eheti horoszkópunk szerint három olyan csillagjegy is van, akik különösen jó napok elébe néznek, ugyanis legyen szó szerelemről, munkáról vagy a pénzügyekről, ezekre a jegyekre a következő hét napban rámosolyog a szerencse! A galériában most eláruljuk, hogy te is közéjük tartozol-e.

Kos Az univerzum támogatását élvezed a héten, ha valami új, kockázatos dolgot szeretnél kipróbálni. Megszilárdíthatod szakmai ismeretségedet és személyes kapcsolataidat is. De vigyázz, ne légy túl vakmerő és rámenős, mert a csúcsról könnyen landolhatsz a mélyben! Óvakodj a balesetveszélyes helyzetektől és bánj óvatosan az elektromossággal is!
Kattints a további képekért!

A Halaknak meg kell küzdenie egy lassú lefolyású betegséggel. Íme, a májusi előrejelzésünk!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Az alábbi tippek segíthetnek, hogy hosszabb és dúsabb hajkoronát növessz a nyáron.
Lifestyle
Eddig Magyarországon is kaptunk egy kis hidegfrontot, szóval visszaesett a hőmérséklet, főleg hajnalban. Azonban hamarosan ismét gigászi forróság fog bekebelezni minket, amiben nem lesz köszönet!
Fashion&Beauty
Nemrég debütált Nicole Kidman és Zac Efron új filmje a Netflixen, a Családi affér. De mégis mi a fene az sahtus, amit annyiszor emlegetnek benne?