Te is mindig összedörzsölöd a két lábfejed elalvás előtt? Ezért csináljuk valójában ezt a furcsa dolgot lefekvés után

Egy pszichoterapeuta szerint sokan anélkül csinálják ezt az ösztönből jövő mozdulatot, hogy észrevennék. De vajon mi állhat a háttérben? Most kiderült a szakértő válaszából!

Te is szoktad csinálni?

Minden embernek megvannak a maga szokásai és elalvás előtti rutinja: vannak, akik nem hajtják álomra a fejüket anélkül, hogy átmozgatták volna testüket, felrakták volna az esti arcpakolásukat, ittak volna egy finom, forró teát, vagy épp összedörzsölték volna többször is akár egymás után a két lábfejüket. Bizony, ha azt gondoltad, hogy a lábaidat csak te szoktad összeütni, összedörzsölni lefekvés után, akkor tévedtél, ugyanis a pszchoterapeuta szerint rengetegen csinálják ezt a különös dolgot, ami ösztönből jön, de vajon mi áll a hátterében? Galériánkból megtudhatod, olvass tovább!

Sokan nem tudják vagy egyszerűen észre sem veszik, hogy minden este többször is összedörzsölik a lábaikat elalvás előtt, ám érdekes módon többen is vallottak már arról, hogy ha nem hajtják végre ezt az apró és különös mozdulatot, el sem tudnak aludni.
Kattints a további képekért!

A datolyát valaki vagy nagyon szereti, vagy egyáltalán nem kedveli, egészségügyi előnyei és jótékony hatásai azonban vitathatatlanok, nem csoda tehát, hogy már egy hét alatt is érzékelheted a változást szervezetedet tekintve, ha naponta elfogyasztasz belőle három szemet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Ismét beindultak a pletykák, hogy milyen lehet Michael Schumacher állapota, miután megjelent egy nyilvános eseményen.
Lifestyle
A téma a mobiltelefonok széleskörű elterjedése óta foglalkoztatja az emberiséget, de vajon mi a teljes igazság? Tényleg agyrákot okozhat a túlzásba vitt mobilhasználat?
Lifestyle