Fashion&Beauty

Végre összeszedte magát: Katie Holmes észvesztően dögös lett

Szexi, tűzpiros ruhában vonult végig a vörös szőnyegen.

Mélypont

Katie Holmes évekig Tom Cruise felesége volt, és mintha a házasságuk alatt elfelejtett volna öltözködni. Az egykor gyönyörű, baba arcú színésznő slampos és ízléstelen lett, akit gyakran cikiztek a lapok kínos szettjei miatt. A helyzet a válás után sem javult, sőt. Szörnyű kinézetét csak tetézte azzal, hogy rövid, fiús hajat vágatott. A rajongók már szinte lemondtak arról, hogy Katie-t egyszer újra ragyogni látják majd, ám az utóbbi időben a sztár rengeteg változáson ment keresztül, pozitív értelemben. Katie akár stylist segítségét kérte, akár nem, újra kicsinosodott. Ennek ékes bizonyítéka a legutóbbi, nyilvános szereplésén készült kép. A sztár elképesztően szexi, piros ruhába bújt, és szebb, mint valaha!

Katie szexi fotójáért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Elképesztő, de Szikora Róbert és a párja már 50 éve házasok. Az ünneplést most sem akarták nagy dobra verni.
Egészség
A nőnek több kutyája is volt, de a Nuggi nevezetű nézett ki a legrosszabbul. Szegény állat már menni is alig bírt, de ez nem is csoda.
Sztárok
Cindy Crawford is tiszteletét tette a 2024-es olimpia megnyitóján, méghozzá nem is akárkinek a társaságában: a szupermodell gyönyörű lányával, Kaia Gerberrel érkezett Párizsba, ketten együtt pedig...