Egyszerű fetás-joghurtos szendvicskrém - Pirítóssal legyőzhetetlen!
Nagyon szeretem a fetasajtot, szinte bármihez szívesen fogyasztom. Görög joghurttal elkeverve, fűszerekkel ízesítve például egy remek vacsora készíthető belőle. Próbáld ki!
Hozzávalók
- 200 g görög joghurt
- 150 g fetasajt
- fél tk kakukkfű
- fél citrom
- olívaolaj
- só, bors
Elkészítés
A fetasajtot tegyük bele egy tálba és villával törjük össze. A fél citrom héját reszeljük rá, a levéből pedig csepegtessünk hozzá egy keveset. Adjuk hozzá a joghurtot, keverjük össze alaposan. Sózzuk, borsozzuk, hintsük meg kakukkfűvel és locsoljunk a tetejére egy kis olívaolajat. Tálaláskor készítsünk mellé pirítóst és olívabogyót.