eperlekvár
Érdemes kiélvezni, amíg tart az eperszezon, és a friss verzió mellett lekvárt is főzni a gyümölcsből, hogy a többi...
Kicsit lassan készül, ám gyorsan elfogy.
Mindig érdekes ízélményt kölcsönöz az ételeknek a sós és az édes elemek kombinációja. Nincs ez másként ennél a...
Nálunk a család nagyon szereti a finom péksüteményeket reggelire, azonban ezek a csemegék még jobban esnek, ha házilag...
Sajnos az eperszezon igen rövid, így ha élvezni akarjuk kedvenc gyümölcsünk ízét a többi évszakban is, érdemes lekvárt...
Tudom, tudom… Ahhoz, hogy finom és hosszú ideig eltartható lekvárt készítsünk, sok cukrot, tartósítószert kell...
Ha tovább szeretnénk fokozni a tavaszra és vele együtt a jó időre való hangolódást, készítsük virág formájú...
A hosszú tél után a szervezetünk nagyon vágyakozik a friss gyümölcs után. Ha azonban túl sokat vettünk belőle, akkor se...
Az eper az egyik legnépszerűbb, legédesebb és legfinomabb gyümölcs. Most egy gyors és egyszerű receptet osztunk meg...