1858-ban Kugler Henrik megnyitotta a cukrászdáját a József Nádor téren majd átköltözött a mai Vörösmarty térre. Mivel utódja nem volt, így a genfi cukrászismerőst, Finazt kérte meg, hogy ajánljon valakit a helyére, ez pedig nem más volt, mint Gerbeaud Emil. Azonfelül, hogy istenadta tehetséggel bír a gasztronómiában, csokoládékészítő mester lévén ő honosította meg Magyarországon a konyakmeggyet és a macskanyelvet. A Gerbeaudba betérve az ember nemcsak a századfordulós miliő kápráztatja el, hanem a szemet kápráztató édességek is.
4/6
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Gerbeaud
1858-ban Kugler Henrik megnyitotta a cukrászdáját a József Nádor téren majd átköltözött a mai Vörösmarty térre. Mivel utódja nem volt, így a genfi cukrászismerőst, Finazt kérte meg, hogy ajánljon valakit a helyére, ez pedig nem más volt, mint Gerbeaud Emil. Azonfelül, hogy istenadta tehetséggel bír a gasztronómiában, csokoládékészítő mester lévén ő honosította meg Magyarországon a konyakmeggyet és a macskanyelvet. A Gerbeaudba betérve az ember nemcsak a századfordulós miliő kápráztatja el, hanem a szemet kápráztató édességek is.