Fetával töltött tepsis csirkemell - Valódi kényeztetés az ízlelőbimbóknak
Aki már unja az egyszerű sült csirkét, az azonnal próbálja ki a fetával töltött tepsis csirkemellet, mert soha többet nem akar majd mást enni. Könnyen elkészíthető recept, de ez semmit sem von le az értékéből! Íme!
Hozzávalók
- 4 db kicsontozott csirkemell
- 40 dkg paradicsom
- 4 szelet feta sajt
- 1 közepes méretű cukkini
- kakukkfű
- durvára őrölt bors
- olívaolaj
Elkészítés
A csirkemell szeleteket vágjuk be, nyissuk szét, kissé klopfoljuk ki, majd fűszerezzük borssal, kakukkfűvel és olívaolajjal. A szétnyitott hús egyik felére tegyünk egy szelet feta sajtot, majd borítsuk rá a másik felét.
Ezután egy tálban forgassuk össze a felkockázott paradicsomot, cukkinit, borsozzuk, szórjuk meg kakukkfűvel és locsoljuk meg olívaolajjal. Végül egy kisebb tepsit kenjünk ki olívaolajjal, fektessük bele a megtöltött csirkemelleket, majd a tetejére öntsük rá a zöldséges keveréket. 180 fokos sütőben 35-40 percig süssük, majd forrón tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is!