Recept

Így tárold a banánt, hogy tovább maradjon friss

Egyszerű, mégis hasznos tanács.

A banán jó dolog

Annyira bosszantó érzés, amikor épp, hogy csak megvettél egy adag szép sárga banánt, de szinte már dobhatod is ki, mert bebarnult. Pedig nagyon értékes tápanyagforrásunk. Kevesen tudják erről a gyümölcsről, hogy amellett, hogy finom és teltségérzetet ad, nagyon egészséges is. Magas kalóriatartalma miatt a nap bármely pontjában elég energiát biztosít a szervezet számára. Káliumtartalmával csontjainkat is védi, antacid-hatása pedig még a gyomorfekélytől is megóv. Fogyaszthatjuk magában, egy finom smoothie részeként, süteményhez adva vagy gyümölcssalátába keverve, mindenhogy jól járunk vele. Ezért mindenképp fontos, hogy minél tovább frissen tudd tartani.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó:123rf.com

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Recept
Utazás
Változékony, szeles időjárás, napsütés, csapadék és melegfront: ezt mind egyszerre kapjuk meg a héten.
Lifestyle
Használjuk ki ezt az időszakot arra, hogy magunk is megtapasztaljuk a bőség és a szeretet energiáit – a csillagok máris segítenek ebben!
Lifestyle
Engedjük, hogy a Jupiter energiái tanítsanak minket, és törekedjünk arra, hogy ne csak a gyengeségeinket, hanem az erősségeinket is felismerjük.
Lifestyle
Minden konyha egyik fő alapanyaga a tojás, amiből számos ínycsiklandó finomság készíthető, méghozzá rendkívül egyszerűen. Viszont némely ételek mellett veszélyes lehet a fogyasztása, ugyanis nem...
Utazás
Indul a rendőrség nagy ellenőrzése Magyarországon, ami elég sokáig fog tartani. Ha hibázol, akkor a jogosítványod is ugorhat.
Lifestyle
Ha neked is eleged van abból, hogy a tészta vagy épp a krumpli főzővize kifut a lábosból, akkor érdemes kipróbálnod ezt a filléres trükköt.