Pármai csirkemell - mert sajttal és tejföllel minden jobb
Ehhez a szuperfinom mégis egyszerű főételhez a legtöbb háztartásban minden megtalálható, úgyhogy ki sem kell mozdulnom, hogy beszerezd a hozzávalókat.
Csirkemell pármai módara
Hozzávalók
- 3 db csirkemell filé
- 20 dkg reszelt sajt
- 10 dkg vaj
- 2 dl tejföl
- 1 dl fehérbor
- 1 dl víz
- 1 db leveskocka
- bors
Elkészítés
Vajon pirítsuk meg a csirkemellet, majd adjuk hozzá a vizet, a bort és a leveskockát. Fedő alatt pároljuk puhára, majd vegyük ki belőle a húst. A megmaradt lébe kanalazzuk a tejfölt és szórjuk meg borssal. A csirkemellet a lereszelt sajttal tegyük egy tűzálló edénybe, majd öntsük rá a tejfölös levet. Sütőben süssük meg és tésztával tálaljuk.