Gombás-tejfölös csirkecomb - Tepsiben elkészítve
Gombából sosem elég! Egészséges és finom, ráadásul egy kis tejföllel fel is dobhatjuk ezt a mennyei receptet.
Hozzávalók
- 8 db felső csirkecomb
- 1 zacskós gombakrémleves
- 20 dkg gomba
- 12 szelet vékony szalonna
- 1 nagy pohár tejföl
Elkészítés
Első lépésként leterítünk a tepsibe 6 szelet szalonnát, ráhelyezzük a csirkecombot, amelyet nem szükséges semmiféle fűszerrel ízesíteni. Ezután rászórjuk a megtisztított, felszeletelt gombát.
Ha ezzel megvagyunk, akkor a krémlevest egy bögre vízzel keverjük el, majd adjuk hozzá a tejfölt, alaposan keverjük össze és öntsük rá a húsra. Dolgozzuk el a combok felületén, és fektessük rá a maradék szalonnát. Előmelegített sütőben kezdjük el sütni fólia alatt, mindaddig, amíg a combok meg nem puhulnak. Ekkor vegyük le a fóliát, és süssük tovább az ételt.