Gombás-tejfölös csirkecomb - Tepsiben elkészítve

Gombából sosem elég! Egészséges és finom, ráadásul egy kis tejföllel fel is dobhatjuk ezt a mennyei receptet.

Hozzávalók

  • 8 db felső csirkecomb
  • 1 zacskós gombakrémleves
  • 20 dkg gomba
  • 12 szelet vékony szalonna
  • 1 nagy pohár tejföl

Elkészítés
Első lépésként leterítünk a tepsibe 6 szelet szalonnát, ráhelyezzük a csirkecombot, amelyet nem szükséges semmiféle fűszerrel ízesíteni. Ezután rászórjuk a megtisztított, felszeletelt gombát.
Ha ezzel megvagyunk, akkor a krémlevest egy bögre vízzel keverjük el, majd adjuk hozzá a tejfölt, alaposan keverjük össze és öntsük rá a húsra. Dolgozzuk el a combok felületén, és fektessük rá a maradék szalonnát. Előmelegített sütőben kezdjük el sütni fólia alatt, mindaddig, amíg a combok meg nem puhulnak. Ekkor vegyük le a fóliát, és süssük tovább az ételt.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az Ikrek ma hozza fel az előléptetés vagy a fizetésemelés témáját a munkahelyén. Napi horoszkóp.
Egészség
Sokszor ajánlják ilyenkor az idősebb háziorvosok is, hogy minél több C-vitamint kell szedni. Az biztos, hogy erre is szükség van, de nem ez fog igazán javítani a közérzetünkön.
Fashion&Beauty
Turkálóba akkor is hatalmas buli járni, ha igazából megteheted, hogy mindig új ruhákat veszel magadnak.
Sztárok
Nincs megállás, Jamie Oliver minden receptet fel akar fedezni a világban, így az egyik magyar klasszikus sem maradhatott ki a listájáról.
Sztárok
Medveczky Ilona arról is kendőzetlen őszinteséggel beszélt, hogy a rengeteg abortusz milyen hatással volt a testére.
Lifestyle
Egyre többen fedezik fel a növények erejét, amelyek nemcsak dekoratívak, hanem jótékony hatással is lehetnek testünkre és lelkünkre.