Fokhagymás-baconös pulykasült - Könnyen elkészíthető, laktató fogás
Ennek a fokhagymás-baconös pulykának képtelenség ellenállni! Szinte hihetetlen, de csak 4 hozzávaló szükséges hozzá, érdemes kipróbálni!
Hozzávalók
- 1 kg pulykamellfilé
- 25 dkg bacon (szeletek)
- 8-10 gerezd fokhagyma
- só
Elkészítés
A fokhagymát pucoljuk meg és vágjuk negyedekre. A húst tisztítsuk meg, éles késsel vágjuk be néhány helyen, ezekbe a lyukakba pedig nyomkodjuk a fokhagymadarabokat. Sózzuk meg az egészet és teljesen borítsuk be a vékony baconszeletekkel. 180 fokra előmelegített sütőben süssük addig, míg a hús át nem sül és a bacon meg nem pirul a tetején. Krumplipürével, salátával tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!