Recept

Egy stílusos partihoz búzasör dukál - mutatjuk, mit kínálj hozzá!

Mit szólnál egy egyedi, stílusos, különleges hangulatú nyári partihoz, amit a francia bisztrók ihlettek? Íme néhány trükk, amivel meglepheted vendégeidet!

Így idézheted meg a francia vidék hangulatát

A francia bisztrókat a báj és az otthonosság együttese jellemzi. Ha partit szervezel, kötelező a környezetet is hangulatosabbá tenni. Egy-két frissen szedett, kékbe hajló mezei virágcsokor néhány befőttesüvegben, pár mécses az asztalokra és máris megidézted a francia vidék hangulatát. A mécsesekből választhatsz illóolajos változatokat is, amelyek nem csak finom illatot varázsolnak az eseményre, de elűzik a szúnyogokat is, ha éppen a kertben vacsoráztok.

1664 blanc francia búzasör

A franciák mindig ügyelnek arra, hogy a legkevesebb hulladékot termeljék és újrahasznosítsák a tárgyakat. Az eldobható papírtörlőt cseréld le natúr textilszalvétákra, a műanyag vagy fa evőeszközöket pedig hagyományos villákra és késekre. Bár a parti végén új programpontként be kell illeszteni egy kis közös mosogatást, de abban biztos lehetsz, hogy ezzel a környezetet is óvjátok.

Tökéletes hőmérséklet

Ha nincs elég nagy hűtőd, esetleg a kertben nem megoldható az elektromos berendezés használata, akkor keressetek egy nagy dézsát, öntsétek tele jéggel, és tároljátok itt a sört. Érdemes a jeges vízbe sót önteni, mert így sokkal lassabban olvad el a jég, a jeges sós víz pedig gyorsabban lehűti a sört, és hosszabb ideig biztosítja a hideget.

1664 blanc sör receptek

A környezettudatosság jegyében az üres kék Blanc üvegeket szelektív gyűjtőben helyezheted el vagy elteheted egy későbbi partira, amikor csodaszép vázákat varázsolhatsz belőlük egy-egy szál fehér margarétával. Az1664 Blanc sörösdobozai pedig ma már aludoboz-automatákban is visszaválthatók.

Bisztrós ételek otthon

Tudtad?

A francia bisztrókban a szezonális ételekhez többnyire bort vagy sört kínálnak? Az 1664 Blanc sör citrusos és korianderes ízvilágával kiválóan illik a nyári szezon fogásaihoz. Természetesen a melegben csakis jégbe hűtve érdemes fogyasztani.

A bisztrók gasztronómiája ideálisan alkalmazható az otthoni vendéglátásra is, a fő szabály, hogy könnyen és gyorsan elkészíthető, egyszerű, de minőségi ételek kerüljenek az asztalra, lehetőleg szezonális alapanyagokból megálmodva. Egy kertipartin legyen a jókedvé a főszerep, nem kell órákig a tűzhely mellett állni, hogy megvendégeld a barátaidat. A vendégség akkor lesz mindenki számára szórakoztató, ha a finomságok gyorsan és könnyen elkészülnek. A krémes kenyérfalatokat például mindenki szereti, könnyen előkészíthetők, a különböző feltétekkel pedig mindenki a saját ízlésére formálhatja azokat. Kipróbálhatjátok például Kárai Dávid, az 1664 Blanc nagykövetének kencereceptjeit is, amelyek természetesen szezonális alapanyagokból készülnek.

Ismerd meg jobban az 1664 Blanc-t és szervezz emlékezetes partit a barátaidnak!

A következő oldalon meg is osztunk hozzá veletek néhány receptet Kárai Dávidtól!

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Recept
Egészség
Egy nő, aki több mint 10 hónapja folyamatosan beviszi szervezetébe ezt a vitamint, őszintén vallott arról, mit tapasztalt ez idő alatt.
Sztárok
Igazi sztárparádé volt a Futni mentem című film premierjén, ahol az alkotás szereplői – Udvaros Dorottya, Tenki Réka, Lovas Rozi és Ember Márk –, valamint Herendi Gábor rendező számos kulisszatitkot...
Lifestyle
Bizonyítsd be, hogy megfigyelőképességed, intelligenciád, leleményességed és szellemi fürgeséged tényleg páratlan!
Sztárok
Az énekes-színésznő, valamint 20 éves fia, Sárközy Benjámin a minap a Legyen Ön is milliomos! című műsorban bizonyították tudásukat, az emberek többsége pedig bizony rácsodálkozott arra, milyen...
Lifestyle
Októberben új rekord született a magyar használtautó-piacon: az év kilencedik hónapjában összesen 81 100 személyautó cserélt gazdát, ami az előző év azonos hónapjához képest 12 százalékos növekedést...
Lifestyle
Folyamatos fenyegetéseknek vagyunk kitéve az interneten, és nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne tudják ellopni az adatainkat.