Az olajos halak, mint például a lazac, a szardínia és a tonhal, kiváló forrásai az omega-3 zsírsavaknak. Ezek az esszenciális zsírsavak hozzájárulnak az agy- és szív egészségéhez, valamint csökkentik a gyulladást a szervezetben. Rendszeres fogyasztásuk segíthet csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, valamint javítani az agy működését és a hangulatot.
2/6
Fotó: Pinterest
Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
2. Hal
Az olajos halak, mint például a lazac, a szardínia és a tonhal, kiváló forrásai az omega-3 zsírsavaknak. Ezek az esszenciális zsírsavak hozzájárulnak az agy- és szív egészségéhez, valamint csökkentik a gyulladást a szervezetben. Rendszeres fogyasztásuk segíthet csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, valamint javítani az agy működését és a hangulatot.