Tengeri, konyhai vagy Himalája só? Emellett dönts, ha jót akarsz az egészségednek
A nagy "só kérdés" továbbra is hatalmas dilemma tárgya, de mi most eláruljuk, hogy melyiket érdemes a konyhádban tartanod. Íme!
Mi lapul a sószóródban?
Az egészséges életmód elkötelezett hívei igyekeznek mindent tengeri sóval ízesíteni, míg a nagymama konyhájában a hagyományos asztali sóval készültek a finomságos és lám, még a mai napig életben vagyunk. Vitatéma, hogy vajon melyiket vegyük, mivel ízesítsünk, melyik az egészségesebb és hogyan jutnak el a tányérunkig. Ha már teljesen össze vagy zavarodva a só-kérdésben, akkor mi most tiszta vizet öntünk a pohárba és eláruljuk azt, hogy mi a különbség a három legismertebb fajta között. Hidd el, meg fogsz lepődni! Lapozd fel a galériát!
A natúr zabkása telis-tele van vitaminokkal, mindenféle egészséges finomsággal kombinálva pedig fantasztikus ízélményt tud nyújtani napindítóként – ahhoz azonban, hogy kellően selymes legyen, érdemes bevetni egy extra praktikát.
Leadfotó: 123RF