A serpenyőt, amiben elkészítjük, közepes lángon melegítsük, és az elején már hozzá is adhatunk egy kis vajat, a következő adagot pedig a sütési folyamat felénél, amikor a tojás még félig szilárd. Amikor a rántotta már majdnem kész, adjuk hozzá az utolsó rész vajat, a borsot pedig csak a Cheddarral együtt az elkészült étel tetejére szórjuk. A habverővel való felverés egyébként nagyon fontos, hiszen a tejföl mellett ez a lépés biztosítja számunkra azt, hogy a rántotta könnyed és levegős, valamint puha legyen.
A serpenyőt, amiben elkészítjük, közepes lángon melegítsük, és az elején már hozzá is adhatunk egy kis vajat, a következő adagot pedig a sütési folyamat felénél, amikor a tojás még félig szilárd. Amikor a rántotta már majdnem kész, adjuk hozzá az utolsó rész vajat, a borsot pedig csak a Cheddarral együtt az elkészült étel tetejére szórjuk. A habverővel való felverés egyébként nagyon fontos, hiszen a tejföl mellett ez a lépés biztosítja számunkra azt, hogy a rántotta könnyed és levegős, valamint puha legyen.