Sokan tejföl hozzáadásával készítik a rántottát, és hidd el, ez nem véletlen: a tejföl krémes jellege és enyhe íze ugyanis épp azt a lendületet és pluszt adja a tojásnak, amire az ételnek szüksége van. A tejfölös rántotta ugyanakkor sokkal könnyedebb és nedvesebb, mondhatni szaftosabb is lesz, mint a sima, egyszóval álomszerű íze és állaga lesz a kedvenc reggelinknek, de érdemes lehet más összetevőkkel is feldobnod a tojást, hogy egy igazán finom és mesteri harapnivalót kapj.
Sokan tejföl hozzáadásával készítik a rántottát, és hidd el, ez nem véletlen: a tejföl krémes jellege és enyhe íze ugyanis épp azt a lendületet és pluszt adja a tojásnak, amire az ételnek szüksége van. A tejfölös rántotta ugyanakkor sokkal könnyedebb és nedvesebb, mondhatni szaftosabb is lesz, mint a sima, egyszóval álomszerű íze és állaga lesz a kedvenc reggelinknek, de érdemes lehet más összetevőkkel is feldobnod a tojást, hogy egy igazán finom és mesteri harapnivalót kapj.