A ropogós, sült csicseriborsót szintén nagyon sokszor fogyasztják snackként azok, akik a kék zóna egyik országában élnek. Remek alternatíva lehet ez a chips helyett, és az elkészítése is igen egyszerű: a konzerves csicseriborsót alaposan mossuk át, csöpögtessük le, töröljük szárazra, majd egy tepsire terítsük ki, locsoljuk meg egy kis olívaolajjal, szórjuk meg tetszőleges fűszerekkel, például köménnyel, chilivel vagy Cayenne borssal, és süssük aranybarnára és ropogósra.
A ropogós, sült csicseriborsót szintén nagyon sokszor fogyasztják snackként azok, akik a kék zóna egyik országában élnek. Remek alternatíva lehet ez a chips helyett, és az elkészítése is igen egyszerű: a konzerves csicseriborsót alaposan mossuk át, csöpögtessük le, töröljük szárazra, majd egy tepsire terítsük ki, locsoljuk meg egy kis olívaolajjal, szórjuk meg tetszőleges fűszerekkel, például köménnyel, chilivel vagy Cayenne borssal, és süssük aranybarnára és ropogósra.